vineri, 17 februarie 2017

Calatorie catre Copilul Interior - 6-12 august 2017



Călătorie către Copilul Interior (II)


Tabără de vară pentru Părinți și Copii

6-12 august 2017

Hora cu Brazi



Dacă ești mămică sau tătic și îți faci planuri de vacanță și ți-ai dori:

Să te recreezi în natură


Să te reconectezi cu copilul tău



Să te reîntâlnești cu Copilul tău Interior,
cu emoțiile și nevoile tale, vechi și noi



Să afli despre cum să-ți dai ție și celorlalți mesaje sănătoase




Atunci te așteptăm și anul acesta în tabăra noastră pentru părinți și copii în aceeași locație încântătoare, în mijlocul naturii, la pensiunea Hora cu Brazi, din Zărnești, în perioada 6-12 august 2017.

Cele doua ediții de tabere de anul acesta își propun să se adreseze familiei, părinți și copii, în căutarea unei mai bune conectări cu sine, cu propria familie și cu lumea.
Călătoria către Copilul Interior(II) îi invită pe participanții la Tabără, fie că sunt adulți sau copii, să exploreze și să-și dezvolte atașamentul pentru Copilul Interior, esențial pentru construirea unor atașamente sigure și autonomiei.

Vom porni de la explorarea nevoilor și intereselor participanților și vom continua cu activități specifice nevoilor individuale ale copiilor, ale părinților și ale cuplului.
Adulții vor putea participa la sesiuni individuale și la ateliere de dezvoltare personală, sesiuni de parenting (individuale/ de familie/ de grup) și sesiuni de cuplu.
Copiii vor face excursii și drumeții în natură, vor învăța despre life skills, punând în practică mici proiecte pe echipe și se vor bucura de multă, multă joacă și distracție.
Împreună, adulții și copiii vor avea ocazia să petreacă timp distractiv și de calitate, jucând-se și învățând să se reconecteze prin mișcare, joacă, și comunicare. Vor participa împreună la o vânătoare de comori, iar una dintre zile va fi dedicată unei drumeții de grup pe munte.
Echipa noastră este formată din:

·     Adina Tița, psiholog clinician și psihoterapeut, cu formare în Analiză Tranzacțională în curs de certificare, cu experiență de 14 ani în lucrul cu părinți și copii și facilitând grupuri din 2006.
·     Cezara Dașu, psiholog principal, psihoterapeut, formator și supervizor certificat în Analiză Tranzacțională, cu experiență de lucru în psihoterapie de 15 ani.
·     Ioana Pirvu, psiholog clinician și psihoterapeut certificat în Analiză Tranzacțională, cu experiență de lucru în psihoterapie de 12 ani.
·     Alina Mustață, trainer cu experiență în lucrul cu copii și adulți și facilitator de animație socio-educativă din 2006.
·     Petruța Silvia Mișu, educator din pasiune, trainer si animator de tabere din bucuria de a vedea zambete pe fetele celor din jur, cu experiență în lucrul cu copii și adulți de peste 18 ani.


Activități desfășurate:


·     activitățile pentru adulți:
·     evaluarea inițială a nevoilor participanților,
·     atelier de explorare a scenariului de viață și a tipurilor de atașament,
·     atelier pentru tătici,
·     atelier ”Copilul Interior și relația cu copilul nostru – vindecarea emoțiilor vechi și noi”,
·     sesiuni individuale de parenting, sesiuni de cuplu,
·     activitățile pentru copii:
·     excursii în împrejurimi, vizitarea obiectivelor turistice din zona: Aventura Park;
·     mișcare și jocuri sportive, boardgames pe echipe;
·     mini-proiect de dezvoltare life skills.
·      activitățile pentru părinți și copii: 

·      consiliere de familie,

·      atelier de creație; 

·      vânătoare de comori, escape room,

·      o zi de drumeție cu picnic pe munte,

·      jocuri de grup și mișcare.
   

Informații despre costuri:
Costul pentru tabără este de: 1950 lei/ părinte + copil sau 2650 lei/ 2 părinți + copil sau 3200 lei/2 părinți + 2 copii sau 2400 lei/1 părinte + 2 copii.

Costul acoperă:
·         cazarea familiei  în cameră dublă/triplă (6 nopți) și demi-pensiune (mic-dejun și cina tip bufet, variate ca opțiuni, inclusiv vegetariene/ de post) 
·         patul suplimentar pentru copil, dacă este necesar,
·         activitățile pentru adulți și copii (exceptând intrarea de la Aventura Park), cu toate materialele necesare incluse,
Costul nu acoperă:
·         transportul în tabără,
·         transportul la Aventura Park,
·         prânzul, care va putea fi comandat a la carte/ din opțiunile de meniu propuse; alte produse alimentare consumate, băuturile alcoolice/ non-alcoolice.

Înscrieri și detalii:

Informații despre locația taberei, pensiunea Hora cu Brazi,  găsiți la: http://horacubrazi.ro/

Înscrierile se fac  trimițând un mesaj la adresa: adina.tita@gmail.com - Adina Tița, tel.: 0721802748.
Este necesară plata unui avans de 700 lei până la data de 15 iule 2017, informațiile vor fi transmise ulterior celor înscriși.


Vă așteptăm cu drag și emoție,
Echipa de organizatori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu